Bilete Bucuresti: Idolul şi Ion Anapoda // Oana Pellea - Richard Bovnoczki - 8 feb '23, ora 20:00 - Sala Rapsodia

Bucuresti: Idolul şi Ion Anapoda // Oana Pellea - Richard Bovnoczki

Sala Rapsodia, București

miercuri, 8 februarie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Idolul și Ion ANAPODA, după George Mihail Zamfirescu, este o comedie romantică și total anapoda. Oana Pellea este Stavăroaia – o doamnă plină de viață. Richard Bovnoczki este Ion – un om anapoda, Florina Gleznea, Frusinel – idolul din vis, Cristina Casian, Mioara – o fată frumoasă, dar proastă și George Rotaru, Valter – un băiat tânăr și deștept.

ANAPODA… un joc de-a teatrul, un joc de-a iubirea, un joc de-a viața – toate în amintirea unei doamne minunate care s-a îndrăgostit cândva de bărbat prea tânăr, prea gentil, prea vorbăreț… un om total, dar total ANAPODA.
„Noi credem așa: că avem nevoie de bucurie, de romantism, de iubire, de povești. Mai ales acum, când lumea pare că se dezintegrează, când ritmul e alert și neiertător, când părem că am uitat de noi. Așa credem: că e necesar să ne redescoperim din perpectiva unui râs nestăpânit, a unor farse nevinovate, sa ne vedem cât de caraghioși și sublimi suntem sau mai putem să fim. Avem nevoie să fim. Până la urmă SĂ FIM. Pur și simplu.”, mărturisește regizorul Mariana Cămărășan.
IDOLUL ȘI ION ANAPODA, după G.M. Zamfirescu, adaptare de Mariana Cămărășan
Cu: Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, George Rotaru
Regia: Mariana Cămărășan 
Scenografia: Vladimir Turturica
Light-design-ul: Ștefan Vasilescu