Bilete PREMIERĂ Cluj-Napoca: Tache, Ianke și Cadâr /a doua reprezentație - 21 dec, ora 19:00 - Casa de Cultura a Studentilor

PREMIERĂ Cluj-Napoca: Tache, Ianke și Cadâr /a doua reprezentație

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca

marți, 21 decembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
189 lei

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

Categoria 2
159 lei

Mai sunt doar 11 bilete disponibile

Categoria 3
129 lei

Mai sunt doar 4 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Horaţiu Mălăele, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin readuc în fața publicului textul lui Victor Ion Popa – „Take, Ianke şi Cadâr”.
Textul, o comedie savuroasă în trei acte, scris în 1932 şi pus în scenă în acelaşi an la Teatrul Maria Ventura, a fost montat pentru prima dată la Bulandra în 1957 de regizorul N. Al. Toscani.

La peste şase decenii de la montarea lui Toscani, Horaţiu Mălăele readuce pe scenă cele trei tipologii umane, întrupându-l pe evreul Ianke şi distribuindu-i în rolurile turcului Cadâr şi românului Take pe Răzvan Vasilescu şi pe Mihai Constantin.

Alături de cei trei interpreţi principali, din distribuţie vor mai face parte: Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan şi Matei Constantin. Scenografia spectacolului i-a fost încredinţată Mariei Miu.

Piesa aduce în prim plan povestea de viaţă a celor trei prieteni negustori, abordând cu subtilitate problematica rasei, credinţei şi religiei, a statutului identitar individual şi de grup, reamintindu-ne astfel că diferenţele nu sunt neapărat un motiv de disensiuni. Dar şi că buna înţelegere poate funcţiona pe fondul acceptării şi al asumării a ceea ce ne defineşte şi ne diferenţiază de ceilalţi.

Condiții de participare la eveniment:

 

Condiții de participare la eveniment:

Schema completa de vaccinare

Bilet de externare din spital, nu mai vechi de 90 de zile și nu mai devreme de 15 zile

 

*Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.