Bilete Timișoara: Doi pe o banca // Mihai Bendeac, Ilona Brezoianu - a doua reprezentatie - 5 oct, ora 19:00 - Opera Națională Română Timișoara

Timișoara: Doi pe o banca // Mihai Bendeac, Ilona Brezoianu - a doua reprezentatie

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara

marți, 5 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
149 lei

Mai sunt doar 3 bilete disponibile

Categoria 2
119 lei

Mai sunt doar 4 bilete disponibile

Categoria 3
89 lei
Stoc epuizat
Categoria 4
49 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Un bărbat și o femeie, la lăsarea întunericului, într-un parc ce devine sufragerie, dormitor, dar mai ales scena disputei, a intrigii ce ce se țese odată cu exultanța senzorială și senzuală a celor două personaje – Vera și Fedea (Iura, Alexei). Doi oameni ce se lasă prinși în iluzia unei iubiri posibile ce poate apărea (într-o formă vagă), totuși… chiar și după trei, patru mariaje ratate. Realizezi că, de fapt, niciunul nu vrea să plece de pe banca aceea, ce închide în ea, ca într-un spațiu miraculos, suspansuri, trăiri, un timp al posibilităților, în care se poate visa la fericire. Și nu asta facem, căutăm?

Conditiile de participare se afla mai jos:

Dialogurile picarești sînt monologuri detaliate, naratoriale ce nu mai conving pentru că ei nu mai cred în trecutul lor, devenind iresponsabili și nerespunzători ……

Concluzia: amîndoi sînt speriați în fața unei posibile singurătăți într-o lume înnebunită, în această civilizație a divorțurilor, în acest post-apocalips, care ne-a adus destrămarea a tot ce construise omul mai bun în mileniile dinainte: ideea, ba chiar destinul unei familii.

Aleksandr Ghelman, dramaturg rus contemporan, propune reîntâlnirea într-un parc dintre un bărbat și o femeie, prilejul al unor destăinuiri despre destinul fiecăruia marcat de eșecuri. De la cochetărie și minciună, cei doi ajung la un trist adevăr…

Două destine ciudate, frînte, două destine tragic-comice. Întîlnirea începe cu minciuni dar…. se ajunge la adevăr. La lăsarea întunericului, El și Ea se-ntîlnesc… în parc. De-aici se naște o comedie emoționantă, în care adevărurile se dezvăluie cu dificultate, dar și cu mult umor și intensitate. Un spectacol despre căutare, despre singurătate și eșec, dar și despre iubire și speranța de a o regăsi. (Liliana Popa)

 

Condiții participare eveniment - actualizare 22 septembrie:

Deoarece rata de infectare din Municipiul Timișoara a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, participarea la eveniment este posibilă EXCLUSIV pentru persoanele care dețin Certificatul digital Covid19.

Detalii despre ce este Certificatul digital Covid19 și cum se poate intra în posesia lui puteți găsi aici: Detalii Certificat digital.

Certificatul digital Covid19 se poate obține aici: generare Certificat.

Care este termenul de valabilitate al Certificatului digital?

Certificatele eliberate sunt valabile astfel:

certificatele de vaccinare: până la data de 30 iunie 2022;

certificatele de testare: 48 ore pentru testul antigen rapid și 72 de ore pentru testul RT-PCR;

certificatele de vindecare: 180 de zile de la data primului rezultat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, înregistrat în platforma informatică „Corona-forms”.

Pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatelor, autoritățile publice vor scana codul QR de pe certificat prin intermediul aplicației mobile «Check DCC»

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.